"Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co- finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională."

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

"Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României."
Accesati : www.inforegio.ro

Carte de Oaspeti"Alegerea Pensiunii Eden pentru cel mai fericit eveniment din viata noastra a fost cea mai buna alegere pe care o putea lua! S-au ocupat de absolut toate aspectele, foarte atenti la detalii , bucataria exceptionala si servicii de cinci stele , singura noastra grija a fost sa nu ne lasam coplesiti de emotie.. Va multumim !"

fam. Pop Flaviu si Irina"A fost atat de frumos si confortabil incat am reveni in fiecare weekend , iar baile au facut "minuni" !"

Alexandra Morar , Cluj"Gazde minunate si mancare foarte buna , vom recomanda Pensiunea Eden tuturor prietenilor nostri !"

fam. Petrescu

Rezervari Online

Nume: Telefon:


Galerie Foto
Poze exterior

Galerie Foto
Poze bucatarie

Oferte Speciale
Ultimile oferte

Galerie Foto
Poze camere

Un loc de Neuitat

Vă aşteptăm cu mult drag! Nu veţi regreta nici o clipa petrecută între oameni primitori, la dispoziţia dumneavoastră, a tuturor celor ce cu siguranţă veţi deveni de-ai locului, un loc de neuitat …