Cazare Eden

Pensiunea ofera : cazare, masa, conditii optime pentru relaxare si odihna. Dotarile Pensiunii * Eden * sunt functionale si moderne .


 
 


 
 

 
 

Se poate opta, la alegere, pentru cazare în Pensiune : camere mobilate cu bun gust, aspect deosebit, în functie de necesitati sunt oferite camere cu pat dublu, single, matrimonial, cu trei sau patru paturi, sau, la alegerea dumneavoastra, cazare la casute-camping, mobilate si dotate corespunzator.

Fiecare camera are baie proprie, TV. Sunt respectate standardele europene, astfel încât sunt satisfaute preferintele si necesitatile oricui poposeste în acest colt de tara.

Tarife Eden

Tip Camera Sambata - Duminica Luni - Vineri
MATRIMONIALA (2 PERSOANE ) 350 LEI C+ MD + P 280 LEI C+ MD + P
TRIPLA (2 ADULTI SI 1 COPIL ) 450 LEI C+ MD + P 380 LEI C+ MD + P
MATRIMONIALA (2 PERSOANE ) 490 LEI C+ MD + P 410 LEI C+ MD + P

C = CAZARE , M = MIC DEJUN , P = PISCINAPENTUR CEI CAZATI ,SAMBATA ,CARE DORESC SA RAMANA DUMNICA LA PISCINA ,SE VA ACHITA DOAR INTRAREA LA PISCINA ,IAR PLECAREA DIN CAMERA SE FA FACE DOAR SEARA .

 


Carte Oaspeti"Gazde minunate si mancare foarte buna , vom recomanda Pensiunea Eden tuturor prietenilor nostri !"

fam. Petrescu"A fost atat de frumos si confortabil incat am reveni in fiecare weekend , iar baile au facut "minuni" !"

Alexandra Morar , Cluj"Alegerea Pensiunii Eden pentru cel mai fericit eveniment din viata noastra a fost cea mai buna alegere pe care o putea lua! S-au ocupat de absolut toate aspectele, foarte atenti la detalii , bucataria exceptionala si servicii de cinci stele , singura noastra grija a fost sa nu ne lasam coplesiti de emotie.. Va multumim !"

fam. Pop Flaviu si Irina

Galerie Foto
Poze exterior

Galerie Foto
Poze Restaurant

Oferte Speciale
Ultimile oferte

Galerie Foto
Poze cazare

Un loc de Neuitat

Vă aşteptăm cu mult drag! Nu veţi regreta nici o clipa petrecută între oameni primitori, la dispoziţia dumneavoastră, a tuturor celor ce cu siguranţă veţi deveni de-ai locului, un loc de neuitat …